Citiri angelice

Îngerii sunt poştaşii cereşti care ne aduc mesajele şi îndrumările Divine. Ei sunt permanent alături de noi şi dorinţa lor este de a ne oferi ajutor în toate ariile vieţii. Ajutorul este acordat doar dacă le cerem, altfel încalcă liberul arbitru şi intervin doar în cazuri urgente. Sunt mesageri divini foarte puternici şi nelimitaţi de timp şi spaţiu.

În cazul în care ai de luat o decizie şi te întrebi care alegere este cea mai potrivită pentru tine, te confrunţi cu o problemă de sănătate şi vrei să ştii care este remediul cel mai benefic organismului şi sufletului tău, vrei să afli care este misiunea ta personală, ce poţi face pentru a fi mai prosper, ce mesaj au să-ţi transmită mesagerii mesagerii Divini, vrei să cunoşti partenerul/a, doreşti să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu partenerul/a deschide-ţi inima şi acceptă să fii îndrumat de fiinţele celeste care îţi vor comunica prin citirile angelice care este soluţia cea mai bună pentru tine.

Cărţile oracol sunt instrumente prin care mesagerii divini transmit prin terapeut care sunt paşii necesari pentru rezolvarea situaţiei cu graţie şi uşurinţă Divină.

Care este investiţia ta?

130 lei, îngerii îţi comunică că Dumnezeu şi maeştrii spirituali elevaţi lucrează împreună cu tine ca să-ţi înalţe gândurile şi energiile, astfel
încât ele să fie centrate şi pline de iubire.

Investiţia se face în contul RO51INGB0000999908026258, S.C Viomarsim-Prosperitate S.R.L.

Citirile se pot face la cabinet, online, telefonic sau pe email, nefiind condiţionate de prezenţa fizică.

Pentru programare mă poţi contacta:
• tel. : 0760601876
• email: contact@universulfamiliei.ro

Mulţumesc pentru încrederea de a fi mesagerul îngerilor şi aştept cu drag să te programezi!