Rezervare             

 Sunt Viorica, sunt terapeut şi mă bucur că ajut oamenii să obţină o viaţă armonioasă şi echilibrată în toate ariile; să aibă relaţii armonioase cu oamenii; să elimine gândurile negative, fricile şi temerile care îi împiedică să trăiască fericiţi; să redescopere şi să-şi folosească puterea interioară, să-şi vindece rănile adâncite în subconştient; să scape de programele limitative din subconştient; să trăiască şi să îmbătrânească frumos.

Vă invit cu drag la un eveniment online care are loc pe 20 iulie, ora 18!

Cere şi vei primi, se spune din cele mai vechi timpuri. Din experienţa profesională am observat că majoritatea oamenilor nu au invăţat cum să ceară pentru a primi.
Marele astrolog clasic Ptolomeu spunea că Luna fiind cel mai apropiat corp ceresc îşi exercită influenţa sa din plin asupra lucrurilor Pământeşti: în râuri nivelul apei creşte sau scade, în mări şi oceane apar fluxurile şi refluxurile. In perioada de lună plină toată natura se innoieşte şi omul capătă puteri noi. Stările emoţionale ale omului se schimbă odată cu ciclurile lunii.

Luna nouă – când Luna se situează între Pământ şi Soare, faţa îndreptată spre noi se află în întuneric; se vede ca o semilună subţire, iar câteva ore nu se mai vede deloc. În calendar este reprezentată printr-un cerc negru.

Luna nu este vizibilă, oricât de senin şi de înstelat ar fi cerul. Este vorba despre ceea ce numim „nopţi fără lună”.
Postul ţinut în această zi are puterea maximă de detoxifiere a organismului, dacă vreţi să renunţaţi la obiceiurile proaste sau să întreprindeţi ceva nou, este cel mai indicat punct de plecare
Perioadele cu lună nouă sunt ideale pentru orice schimbare în viaţă, demararea unor proiecte, mutarea în casă nouă, experienţe şi iubiri noi.
Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu. Este momentul cel mai potrivit pentru a iniţia, zămisli, porni, lansa sau fonda ceva important.

Poţi alege, de exemplu, o astfel de zi pentru a demara o afacere, a contacta noi clienţi, a fixa o nuntă sau a te muta într-o locuinţă nouă. Afacerile sau joburile noi au şanse mari de reuşită

Poveştile romantice începute acum au cele mai mari şanse să fie frumoase şi durabile.
Întâlnirile de dragoste sunt mai pline de pasiune în aceste seri.
Ne oferă un start bun în acțiunile noastre și amplifică totul la scară largă. Lucrurile pot evolua mult mai rapid decât ne așteptăm. De asemenea, este propice și relațiilor noi așa că primele întâlniri și primele săruturi au mari șanse de a se transforma într-o dragoste ca-n povești.

În zilele cu lună nouă se fac ritualuri pentru a atrage ceea ce dorim în viaţa noastră. Ritualurile sunt prezente în viaţa noastră din cele mai vechi timpuri şi le facem sau participăm fără a conştientiza ca sunt ritualuri. Unii dintre noi cred că ritualurile sunt practici vrăjitoreşti. Total gresit!

Dar dă-mi voie să îți pun o intrebare…
crezi că nu ai participat la niciun ritual în viaţă?

Ritual, derivă din latină şi înseamnă ceremonie. Conform enciclopediei liber Wikipedia ritualul este un ceremonial derivat din vechi tradiții religioase, care se desfășoară după anumite reguli, (de obicei într-un cadru solemn), cu prilejul unor momente importante ale existenței umane, (naștere, botez, căsătorie, moarte), sau în legătură cu unele etape ale muncii (semănat, recoltat), ori cu succesiunea anotimpurilor, sau ocazionate de unele sărbători sau alte evenimente petrecute în cadrul unei comunități tradiționale.

La poporul român, ritualul are strânse legături cu folclorul, iar desfășurarea sa poate fi însoțită, după caz, de numeroase cântece, orații de nuntă, bocete, cântece ale Drăgaicei, ale cununiei.

Ar putea părea la “mintea cocosului” dar atât practicile spirituale cât și maestri precum Wayne Dyer, Gregg Braden au vorbit de atâtea ori despre necesitatea de a ne alinia cu Universul în eforturile noastre.
Cum?
Urmeaza aceşti pași simpli…

1) gândurile pe care le emitem. Aceste gânduri să fie predominant pozitive, bineînțeles că un anumit procent pot fi și negative.
2) importanța cuvintelor. Cuvintele, ca și gândurile, merg în Univers și sunt creatoare.Există cuvinte blocante și cuvinte constructive.
3) să trecem de pe pilot automat în stare de conștiență. Majoritatea vieții o trăim din poziția de pilot automat.Când incepem și o trăim din starea de conștiență
4) cum întocmim lista de dorințe..

Probabil aţi făcut o listă a dorinţelor în zilele cu lună plină dar nu ati obţinut rezultate. Cauzele sunt mai multe, dar enumăr câteva din ceea ce am observat la evenimentele realizate de mine:

1. inconstient prin formularea dorintelor, cererilor ati blocat. Stiti că mereu spun că, cuvintele ridică sau coboară; construiesc sau dărâmă; vindecă sau rănesc
2. un ritual se face cu credinţa că are influenţă, nu doar să vedem ce se întamplă
3. pentru orice lucru există un timp de evoluţie
4.să fii pregătit pentru ceea ce ceri

Asta funcționează ÎNTOTDEAUNA!

Și nu doar pentru mine sau prietenii tăi
Ci cu siguranță și pentru tine

Ce vei învăţa în cadrul acestui eveniment?

1.cum să treci de la credințele limitative la credințele de abundență
2.cum să întocmești eficient lista de dorințe
3.programul zilnic de 10 minute prin care poți deveni cocreator al vieții tale
4.importanța cuvintelor emise în Univers
5.importanța gândurilor emise în Univers
6.cum să trăiești, nu doar să treci prin viață

Ştim că cea mai bună investiţie este în propria persoană. Investiţia ta este de 111 lei şi se depun în contul RO51INGB0000999908026258
titular cont S. C Viomarsim-Prosperitate S.R.L
După plată vă rog să mă contactaţi pentru întocmirea facturii :
tel: 0760601876 sau whatsapp
email: contact@universulfamiliei.ro
Vă rog să faceţi dovada plăţii.