1. Condiţii generale de utilizare

Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate mai jos. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, vă rugăm să nu mai utilizati acest site. De asemenea, comandarea produselor/serviciilor de pe acest site presupune acceptarea în totalitate a  termenilor şi condiţiilor.

2. Materialele şi informaţiile disponibile pe www.universulfamiliei.ro

Conţinutul şi design-ul sunt proprietatea www.universulfamiliei.ro şi sunt protejate de legislaţia în vigoare din România, referitoare la drepturile de autor şi drepturile conexe.

Conţinutul acestui site poate fi folosit exclusiv în scop personal şi nu poate fi copiat, reprodus, transmis, vândut sau folosit în orice alt scop comercial fără acordul scris în prealabil al www.universulfamiliei.ro.

Utilizatorii care expediază informatii către site-ul www.universulfamiliei.ro îşi asumă obligaţia de a nu încălca în niciun mod drepturile de autor pe care o terţă persoană le-ar deţine şi acceptă implicit ca  răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

3. Politica de confidenţialitate

Vă rugăm să accesaţi şi să luaţi la cunostinţă politica de confidenţialitate, deoarece se aplică vizitei şi utilizării acestui site.