Despre noi

Bine ai venit suflet minunat!


Sunt Viorica, sunt terapeut şi mă bucur că ajut oamenii să obţină o viaţă armonioasă şi echilibrată în toate ariile; să aibă relaţii armonioase cu oamenii; să elimine gândurile negative, fricile şi temerile care îi împiedică să trăiască fericiţi; să redescopere şi să-şi folosească puterea interioară, să-şi vindece rănile adâncite în subconştient; să scape de programele limitative din subconştient; să trăiască şi să îmbătrânească frumos.

Mă bucur că pot oferi din experienţele mele conştiente sau mai puţin conştiente şi din ceea ce am ales să învăţ pe parcursul vieţii.Născută în zodia peşti, din punctul de vedere al astrologilor, zodia cea mai apropiată de Divinitate, de mică am căutat să înţeleg şi să ‘ trezesc ‘ capacităţile intuitive cu care ne naştem fiecare .

Am văzut razele soarelui în primăvara anului 1968. În anul 1992 bunul Dumnezeu m-a binecuvântat cu o minune de fată, de care sunt foarte mândră. Doresc să împărtăşesc experienţele mele care m-au scos din zona de confort şi am ales să dăruiesc la rândul meu persoanelor care aleg să elimine piedicile iluzorii care îi ţin ostateci într-o viaţă lipsită de culori, frumuseţe şi iubire.

Eram contabilă într-o companie multinaţională.Din cauza problemelor de sănătate ale fiicei mele am fost nevoită să stau acasă până la împlinirea vârstei de 3 ani. După terminarea perioadei mi s-a comunicat că postul meu nu mai este disponibil. Am crezut că viaţa mi-a dat o ‘palmă’. Problemele de sănătate ale fiicei mele au atins copilăria ei, timp de 11 ani am colindat policlinicile şi spitalele. Am ajuns la un moment dat când eram intrebata ce diagnostic are să dau din umeri pentru că fiecare medic punea alt diagnostic. Nu credeam în produse naturiste, până am zis STOP medicinii, şi am ales să cunosc şi efectele produselor naturiste. Produsele naturiste folosite în timp şi-au facut efectul ceea ce m-a făcut să am încredere în ele.

 

A urmat o perioadă în care învăţasem că sănătatea depinde într-un proces de aproximativ 2% de zestrea noastră genetică, restul de 98% este influențată de calitatea ambientului nostru de viață, calitatea relațiilor de familie și sociale, precum și de calitatea gândurilor noastre, a credințelor, obiceiurilor și deprinderilor dobândite.

Starea de bine depinde de ceea ce mâncăm, de cât de mult ne mișcăm, de cantitatea de alcool pe care o consumăm, de câte țigări fumăm, etc.

Cum nimic nu este întâmplător Universul mi-a adus oameni în drumul meu care mi-au fost mentori, care mi-au dăruit ceea ce au învăţat şi experimentat, care m-au îndrumat cu iubire să aflu tainele lumii subtile şi să descopăr emoţiile, gândurile şi cuvintele care produc dezechilibre în corpul spiritual şi se manifestă prin boli în corpul fizic. Mulţumesc şi sunt recunoscătoare Universului şi oamenilor care au fost alături de mine în evoluţia mea!

Astfel am ales să fac cursurile de thetahealing pentru a fi cocreatoarea propriei vieţi şi zilnic să completez romanul vieţii mele cu pagini pline de bucurii, lumină, înţelepciune . Aleg să îmi trăiesc viaţa conştient, în mod armonios, împlinit, prosper, cu tot ce este mai bun pentru mine şi spre binele meu cel mai înalt .

Dacă alegi să-ţi pictezi tabloul vieţii cum doreşti, te pot ghida să combini culorile şi să utilizezi pensulele potrivite .

Îţi multumesc pentru vizită !

Terapeut Thetahealing certificat (certificare )

Dacă doreşti să fii la curent cu ultimele articole postate, cu promoţiile  înscrie-te la newsletter !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!