Viziunea Universul Familiei

Cred că toţi oamenii pot alege şi merită să trăiască o viaţă sănătoasă, echilibrată şi armonioasă. Eu aleg ca împreună cu dvs. să formăm o comunitate în care să revenim cu drag şi să ne încărcăm ‘ bateriile’ .

Misiunea Universul Familiei

Misiunea este să învăţăm cum să obţinem o viaţă sănătoasă, echilibrată şi armonioasă prin crearea şi dezvoltarea continuă a unui mediu ambiant în care putem atinge starea de bine prin abordarea holistică a sănătăţii.

Conform organizaţiei mondiale a sănătăţii, sănătatea nu constituie doar lipsa bolii şi a infirmităţii ci este definită ca stare de bine fizic, mental, social a unei persoane.

Sănătatea este influenţată de următorii factori:

 • moştenirea genetică
 • meniul şi modul de viaţă al mamei în perioada sarcinii
 • modul cum a decurs naşterea
 • primii 3 ani de viaţă: alimentaţie, siguranţă, securitate, disponibilitatea psiho – emoţională şi energetică a părinţilor
 • asumarea responsabilităţii pentru propria sănătate
 • produsele cosmetice de înfrumuseţare şi întreţinere folosite
 • produsele de curăţenie folosite
 • condiţiile ambientale
 • şocurile psiho – emoţionale
 • cuvintele rostite
 • gândurile emise
 • emoţiile proprii
 • acţiunile pe care le întreprindem

Sunt Viorica, sunt terapeut şi mă bucur că ajut oamenii să obţină o viaţă armonioasă şi echilibrată în toate ariile; să aibă relaţii armonioase cu oamenii; să elimine gândurile negative, fricile şi temerile care îi împiedică să trăiască fericiţi; să redescopere şi să-şi folosească puterea interioară, să-şi vindece rănile adâncite în subconştient; să scape de programele limitative din subconştient; să trăiască şi să îmbătrânească frumos.

Mă bucur că pot oferi din experienţele mele conştiente sau mai puţin conştiente şi din ceea ce am ales să învăţ pe parcursul vieţii.Născută în zodia peşti, din punctul de vedere al astrologilor, zodia cea mai apropiată de Divinitate, de mică am căutat să înţeleg şi să ‘ trezesc ‘ capacităţile intuitive cu care ne naştem fiecare .

Am văzut razele soarelui în primăvara anului 1968. În anul 1992 bunul Dumnezeu m-a binecuvântat cu o minune de fată, de care sunt foarte mândră. Doresc să împărtăşesc experienţele mele care m-au scos din zona de confort şi am ales să dăruiesc la rândul meu persoanelor care aleg să elimine piedicile iluzorii care îi ţin ostateci într-o viaţă lipsită de culori, frumuseţe şi iubire.

Eram contabilă într-o companie multinaţională.Din cauza problemelor de sănătate ale fiicei mele am fost nevoită să stau acasă până la împlinirea vârstei de 3 ani. După terminarea perioadei mi s-a comunicat că postul meu nu mai este disponibil. Am crezut că viaţa mi-a dat o ‘palmă’. Problemele de sănătate ale fiicei mele au atins copilăria ei, timp de 11 ani am colindat policlinicile şi spitalele. Am ajuns la un moment dat când eram intrebata ce diagnostic are să dau din umeri pentru că fiecare medic punea alt diagnostic. Nu credeam în produse naturiste, până am zis STOP medicinii, şi am ales să cunosc şi efectele produselor naturiste. Produsele naturiste folosite în timp şi-au facut efectul ceea ce m-a făcut să am încredere în ele.

A urmat o perioadă în care învăţasem că sănătatea depinde într-un proces de aproximativ 2% de zestrea noastră genetică, restul de 98% este influențată de calitatea ambientului nostru de viață, calitatea relațiilor de familie și sociale, precum și de calitatea gândurilor noastre, a credințelor, obiceiurilor și deprinderilor dobândite.

Starea de bine depinde de ceea ce mâncăm, de cât de mult ne mișcăm, de cantitatea de alcool pe care o consumăm, de câte țigări fumăm, de cuvintele rostite, de gândurile predominante, de emoţiile proprii şi de acţiunile întreprinse.

Cum nimic nu este întâmplător Universul mi-a adus oameni în drumul meu care mi-au fost mentori, care mi-au dăruit ceea ce au învăţat şi experimentat, care m-au îndrumat cu iubire să aflu tainele lumii subtile şi să descopăr emoţiile, gândurile şi cuvintele care produc dezechilibre în corpul spiritual şi se manifestă prin boli în corpul fizic. Mulţumesc şi sunt recunoscătoare Universului şi oamenilor care au fost alături de mine în evoluţia mea!

Astfel am ales să fac cursurile de thetahealing pentru a fi cocreatoarea propriei vieţi şi zilnic să completez romanul vieţii mele cu pagini pline de bucurii, lumină, înţelepciune folosind cuvintele cele mai potrivite, emoţiile şi gândurile generatoare de echilibru . Aleg să îmi trăiesc viaţa conştient, în mod armonios, împlinit, prosper, cu tot ce este mai bun pentru mine şi spre binele meu cel mai înalt .

Dacă şi tu doreşti să-ţi scrii romanul vieţii, te pot îndruma să combini cuvintele, emoţiile, gândurile şi acţiunile cele mai potrivite potrivite .

Valorile Universul Familiei

CREDINŢĂ, IUBIRE, LIBERTATE

Îţi multumesc pentru vizită !

Terapeut Thetahealing certificat (certificare )

Dacă doreşti să fii la curent cu ultimele articole postate, cu promoţiile  înscrie-te la newsletter !