Regresia reprezintă din punctul meu de vedere cea mai rapidă metodă de vindecare a emoţiilor cu vibraţie joasă din copilarie. Aceste emoţii au rămas în ADN ul nostru şi când întâlnim persoane a cărui voce se aseamană cu vocea din copilărie, rana este activată şi provoacă durere sufletului nostru prin experienţele pe care le trăim în prezent. De asemenea, se pot activa prin experienţe similare cu cele din copilărie.

Şedinţa constă din ghidarea terapeutului prin conectarea la Sursă. Persoana care doreşte să se vindece prin regresie răspunde întrebărilor puse de terapeut şi lucrează ghidat de acesta. Putem asemăna cu vizionarea unui film.

Ştim că cele mai multe blocaje s-au format în copilărie prin repetarea unor fraze de către persoanele cu care am petrecut cel mai mult timp în copilărie. Acestea au format un program în subconştient şi ne împiedică să avem o viaţă armonioasă. Posibil să cauţi informaţii, să citeşti şi fiind la început obervi că tu tot te zbaţi în aceleaşi lipsuri. Începi şi te întrebi ce faci greşit, ce nu ai înteles şi astfel te judeci, pierzi încrederea în tine şi posibil să devii depresiv.

Eşti perfect, dar ceea ce nu ştii este că materializarea se manifestă când ai cunoaştere. În acel moment tu ştii că munca reală este cu subconştientul. În momentul în care tu simţi ceea ce spui poţi manifesta dar dacă tu ai nevoie de o sumă de bani destul de mare până a doua zi şi spui diferite mantre însă inima îţi şopteşte că este imposibil, ghici ce se întâmplă?

Ai ghicit, poţi da muuuulte telefoane nimeni nu va avea suma necesară să te împrumute şi nici nu vei avea oportunitatea de a primi acea sumă din alte activităţi. De ce crezi că se întâmplă asta când tu ai citit despe multe persoane care au reuşit citind mantre? Frecvenţa inimii ( a emoţiilor )  este mult mai mare şi se răspândeşte pe o rază de acţiune de 5000 ori mai mare decât a undelor cerebrale.

Consilierea individuală se poate realiza :
  • telefonic
  • online
  • la cabinet
  • la domiciliul clientului (pentru cei din Bucuresti)

Investiţia este doar 24 lei pe oră. Poate varia în funcţie de locaţie.

Cadou 30 minute la prima întâlnire.

Îţi reamintesc că fiecare om este unic, chiar şi gemenii; tocmai de aceea nu există ‘reţete’ universale de vindecare sau de rezolvare a anumitor cauze .

Te aştept să ma contactezi ca să călătorim împreună pentru o anumită perioadă de timp:

  • telefon: 0760601876
  • e-mail: contact@universulfamiliei.ro