Skip to content
griji
Spiritualitate

Modalităţi de a scăpa de 10 emoţii negative

Lipsa sănătăţii este determinată de mai mulţi factori printre care şi de prezenţ emoţiilor negative în viaţa noastră. Aceste emoţii se manifestă mai întâi în planul subtil. În cazul în care continuăm să manifestăm acest gen de emoţii ele se manifestă şi în plan fizic sub formă de  dezechilibre care influenţează starea de sănătate a organismului.

10 emoţii negative şi modalităţi de transformare

  1. Teama ne împiedică să obţinem fericirea. În clipa când nu facem ceva de teama de a nu greşi pierdem ocazia de a descoperi ce greşim, ceea ce ne face slabi în faţa experienţelor proprii oferite de cel mai frumos dar dat de Dumnezeu. Soluţia este să acceptăm ceea ce Dumnezeu ne dă şi să mulţumim zilnic pentru tot ceea ce viaţa ne-a dat, ne dă şi ne va da. Pentru a scăpa de teamă putem analiza ce ni se poate întâmpla mai rău dacă experimentăm ceea ce ne induce starea.
  2. Pretenţiile sunt dorinţele noastre ascunse şi nemărturisite. Ele se nasc din dorinţa noastră de a schimba pe cei de lângă noi. Este de preferat să comunicăm dorinţele şi astfel pretenţiile sunt transformate în comunicare.
  3. Părerile de rău constituie mici liante către emoţii negative pe care nu le mai putem stăpâni.Schimbarea părerii de rău cu un gând de mulţumire Divinităţii pentru tot ce s-a întâmplat şi să ne ajute să învăţăm ce avem de corectat din greşeli este mult mai eficient.
  4. Condiţiile apar din dorinţa de a controla totul.Orice propoziţie care începe cu cuvântul trebuie este o condiţionare. Prin condiţionare devenim proprii noştri tirani şi ai celor din jur. Înlocuiţi cuvântul trebuie cu expresia aleg şi permit.
  5. Ura, nu este doar antonimul iubirii, înseamnă intoleranţă faţă de defectele fizice, faţă de cum arată acea persoană. De asemenea, tot ură este şi nu agreem prezenţa cuiva, fără un motiv întemeiat. Admiraţia exagerată manifestată pentru calităţile sau frumuseţea altor persoane generează neacceptare propriului trup sau a trupului persoanei cu care suntem.
  6. Dispreţul este o emoţie negativă mai puternică decât ura. Dispreţul se manifestă când nu acceptăm trăsăturile de caracter a unei persoane. Transformaţi dispreţul în iubire şi compasiune.
  7. Laşitatea se manifestă prin lipsa curajului de a spune ce simţim sau gândim. Întotdeauna să spuneţi calmi şi cu iubire tot ce gândiţi.
  8. Blamarea, critica a tot şi a toate. Aici includem şi critica manifestată prin gândurile noastre. Iubiţi totul aşa cum este, creaţia Divină este perfectă.
  9. Nemulţumirea este cea mai răspândită emoţie negativă. Pentru a scăpa de aceste gânduri să cerem sprijinul Sinelui Divin pentru a alchimiza gândurile negative în gânduri de iubire pentru toată Creaţia Divină
  10. Îngrijorarea cauzează nesiguranţă. Oamenii de obicei se îngrijorează pentru nişte lucruri care se pot produce, sau nu. Când mintea vine şi creează un gând de îngrijorare cereţi ca Sinele Divin să rezolve totul spre binele tău în cel mai bun şi elevat mod posibil

Alegeţi şi permiteţi să aveţi o viaţă echilibrată pentru a fi în armonie cu tot ce vă înconjoară şi astfel puteţi avea o viaţă echilibrată ceea ce constituie cheia unei  vieţi magice!

În cazul în care vreţi să aflaţi mai multe răspunsuri sau să eliminăm împreună aceste emoţii negative mă puteţi contacta la tel. 0760601876 pentru a stabili o consiliere individuală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!