Skip to content
Spiritualitate

Descoperiţi 4 ‘ingrediente’ destinate vindecării

1) Joc şi imaginaţie

Vă reamintiţi când eraţi copii şi abia aşteptaţi să plecaţi în vacanţa  de vară la mare împreună cu părinţii? Pe malul litoralului  construiaţi castele de nisip şi deveneaţi  prinţi şi prinţese. În timpul jocului vă luaţi rolurile în serios şi vă comportaţi asemenea personajelor jocului.

Vă reamintiţi când ieşeaţi la joacă plini de bucurie şi nerăbdători? Fetiţele cu păpuşile, mobilă de bucătărie iar băietii cu maşinuţe? Ne imaginam că suntem o familie. Fetiţele făceau mâncare, creşteau copiii fiind mămici nemaipomenite iar băieţii mergeau la lucru. Cum era jocul? Greu? Sau ne imaginam că gătim tot felul de preparate şi mergeam la serviciu oferind familiei bucurii.

Imaginaţia o putem folosi şi pentru vindecare. Imaginaţi-vă că faceţi o cremă în care amestecaţi iubirea Divină şi lumina Divină. Apoi luaţi din acea cremă puneţi pe un şervet şi puneţi pe organul afectat sau pe rănile pe care le aveţi.

2) Credinţa

Aveţi credinţă că această cremă vindecă.

3) Emoţia

Simţiţi bucuria vindecării

4) Recunoştinţă

Multumiţi-i bunului Dumnezeu pentru vindecare.

Cu siguranţă sunt persoane care vor reuşi şi persoane care nu vor obţine rezultate. Ce face diferenţa dintre aceste categorii? Credinţa şi gândurile subconştiente. Dacă primul gând a fost de genul: < Ce prostie mai este asta? >, < Cine poate crede asemenea minciuni?>, ghici din care categorie de oameni faci parte? Da, eşti unul dintre cei care nu-şi oferă şanşa de a se autovindeca cu ajutorul jocului, imaginaţiei şi a credinţei sau a celor care nu-şi conştientizează cauzele energetice care au produs dezechilibrul organismului.

Să vă fie de folos! Joacă-te cu bucuria şi inocenţa copiilor şi rezultatele apar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!