Tort de morcovi cu cremă de cafea

Blat :

  • 4 morcovi raşi
  • 120 gr. zahăr
  • 100 gr.unt
  • 150 gr. făină
  • 2 ouă
  • 1/2 linguriţă praf copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1/2 linguriţă scorţişoară

Cremă :

  • 200 gr. mascarpone
  • 200 ml. smântână grasă
  • 100 gr. zahăr pudră
  • 2 linguriţe ness
  • 30 ml. lapte

Se amestecă praful copt, bicarbonatul, scorţişoară. Untul se mixează cu zahărul, se adaugă un ou, se amestecă apoi se adaugă şi al doilea ou. Se pune făină, se amestecă. Se pun morcovii raşi şi storşi.Se toarnă într+o tvă şi se coace o oră.

Prepararea cremei :

Se amestecă mascorpone cu zahăr şi ness, apoi se toarnă smântâna şi se amestecă până se omogenizează.

Se taie blatul şi se pune crema.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *