Salam cu ciuperci şi soia

Ingrediente :

  • 5 ouă
  • 7 linguri griş
  • 3 linguri soia granule
  • 200 gr. caşcaval
  • 1 linguriţă vegeta
  • 1/2 jumătate căpăţână usturoi
  • 1 ceapă
  • 100 gr.nucă măcinată
  • 4 linguri ciuperci

Mod de prepare :

Bateţi albuşurile spumă. Apoi se amestecă cu soia, grişul,  vegeta şi se lasă timp de o oră pentru a se absorbi soia. Adăugaţi caşcavalul, usturoiul, ceapa tăiată mărunt, nuca şi ciupercile. Compoziţia se pune într-o cratiţă pe foc timp de 45 minute. După aceea compoziţia este împărţită în 3 părţi, ambalată în celofan.

Poftă bună!

Înscriere newsletter !

Înscrie-te la newsletter şi afli promoţiile , informaţii utile despre sănătate, reţete, poveşti cu tâlc

Please wait...

Thank you for sign up!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!