rugăciune pentru iertarea strămoşilor

Rugăciune pentru iertarea strămoşilor


Se spune că păcatele merg până la al şaptele neam. Eşti un om care ai ajutat în limita posibilităţilor, ai respectat creaţia Divină şi totuşi viaţa ta pare o luptă continuă pentru a trăi în armonie şi bucurie. Dacă cauza experienţelor dureroase nu a fost generată de tine există posibilitatea de a fi preluată karma familiei. Putem să aducem o luminiţă în viaţa noastră prin rugăciune. Rugăciunea să o faceţi cu credinţă şi perseveraţi până se realizează o schimbare în bine. Cine doreşte mai mult este recomandat să lucraţi pentru identificarea cauzelor vieţii pe care o aveţi şi să alchimizaţi sau vindecaţi, după caz.

Rugăciune pentru iertarea noastră şi a strămoşilor

<Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Creator Divin iartă toate greşelile mele, ale părinţilor mei, ale moşilor şi strămoşilor mei, din neam în neam până la unul. Iartă-ne pentru dizarmonia creată în Univers prin gânduri, cuvinte sau fapte făcute cu voie sau fără de voie, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă te rog şi-ţi mulţumesc pentru alchimizarea emoţiilor cu vibraţie joasă, amprentelor energetice în lumină şi iubire Divină. Recreează tu armonia! Îţi mulţumesc! Te iubesc!>

Să vă fie de folos!

Persoanele care doresc să identifice ce le împiedică să trăiască cu graţie şi uşurinţă Divină şi simt că este necesar ajutorul unui îndrumător, mă pot contacta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *