previziuni luna noiembrie pentru zodii

Previziunile lunii noiembrie pentru toate zodiile


Bine ați venit sau ați revenit la previziuni! Aceste previziuni sunt generale, posibil să rezonați sau nu. Eu îmi doresc să rezoneze cât mai multă lume și sunt recunoscătoare ființelor de lumină care îmi transmit mesajele prin conectare directă, intuiție, cărți tarot, cărți oracol și diferite lamele. Citiți și zodia corespondentă ascendentului și zodia în care se afla luna nouă la momentul nașterii. Persoanele care doresc citire personalizată mă pot contacta la contact@universulfamiliei.ro

BERBEC

Carieră

O lună în care este posibil să obții tot ceea ce-ți dorești cu condiția să-ți asculți intuiția fără a fi influențat/ă de persoanele din jurul tău. De asemenea, este necesar să acționezi și să faci tot ceea ce este necesar pentru a reuși. Succes!

Dragoste

Persoanele singure trec printr-o perioadă în care se simt incapabile de a oferi și a primi iubire din cauza apatiei și anumitor credințe limitative. Îndepărtați starea de lene și conștientizați ce tipare de comportament ați preluat din familia dvs., observați dacă sunt benefice și vindecați ceea ce vă autosabotează. Puteți face orice dacă vă doriți cu adevărat și este momentul oportun și sunteți pregătit/ă!

Persoanele care sunt într-o relație să aibă puterea de a fi asumate și să recunoască ‘crizele’ orgoliului. Dați dovadă de răbadare, înțelepciune și calm. Îndepărtați îndoielile, criticile și supărările.

Bani

O lună cu posibilitatea de a avea bani mai mulți decât suficient prntru ceea ce-ți dorești.

Sănătate

Vă puteți confrunta cu tendințe excesive ale gustului. Atenție la posibile afecțiuni ale tenului, gâtului(în mod special- laringele),rinichilor, circulației venoase, cervicale și lombare, sistemului imunitar. Femeile să acorde o mai mare atenție sânilor și organelor sexuale.

Mesajul îngerilor

Ai încredere că viaţa ta se ameliorează, deoarece aşa este.

Cuvântul cheie

Solitudine

TAUR

Carieră

Persoanele care merg la serviciu doar pentru câștig financiar și se gândesc ca să transforme pasiunea și creativitatea într-o sursă de venit să înlăture fricile care îl/o mențin în această stare și să acționeze cu credință în reușită căci este momentul potrivit.

Cele care o fac deja sunt ghidați să facă un curs, să cumpere o carte, să caute informații și să treacă la următorul nivel.

Dragoste

Persoanele singure încheie un ciclu karmic și sunt îndrumate să facă curățenie în suflet, să vindece traumele din trecut, să elimine blocajele și să se bucure de oportunitățile care vin căci sunt susținute de către univers. Vei primi răspunsurile pe care le dorești doar să alegi, să îți dai voie și să știi că meriți tot ceea ce este mai bun.

Persoanele care sunt într-o relație și se simt într-un impas li se recomandă să fii observe dacă propriul comportament este în acord cu ceea ce dorești să primești. Este cel mai bun moment pentru regăsirea echilibrului între nevoile personale și cele ale partenerei/partenerului.

Bani

Este momentul cel mai potrivit să-ți asculți intuiția și să acționezi și să te bucuri de talentele speciale pe care le ai pentru că vei culege roade bogate. În cazul în care ți se propune o nouă colaborare acceptă cu condiția ca alegerea pe care o faci să fie benefică tuturor părților implicate.

Sănătate

În cazul în care ai făcut tot ceea ce ai crezut pentru sănătatea ta și starea de sănătate este aceeași, probabil este momentul să cauți altceva. Poate fi momentul prielnic pentru a privi omul din punct de vedere holistic – trup, minte, suflet și să identifici cauzele sufletești care au condus la aceste dezechilibre. Boala este un dezechilibru emoțional, în momentul în care reechilibrăm, boala va dispărea. Acordă atenție la afecțiunile vezicii urinare, colonului descendent, fluidelor sexuale, organelor genitale, a vertebrelor sacrale, a glandei pineale. Se recomandă să fiți atenți la consumul alimentelor care produc fermentare.

Mesajul îngerilor

Ai încredere că afirmaţiile pozitive pe care le faci cu privire la cariera ta au efect, deoarece aşa este.

Cuvântul cheie

Pericol

GEMENI

Carieră

Cooperează cu persoanele din jurul tău, acceptă sfaturile pe care le primești(un remediu pentru a ști că este bine și pentru tine, este să înveți să ceri ca tot ceea ce vine spre tine să fie spre binele tău cel mai înalt și al părților implicate). Cere sfaturi persoanelor care te pot ghida și acționează conform intuiției.

Dragoste

Acceptă cu brațele deschise și cu bucurie noi experiențe. Ele te vor face fericit/ă. Continuă pe drumul început cu credința că tot ceea ce se întâmplă este spre binele tău.

Bani

Poți avea tot ceea ce-ți dorești. Reamintește-ți că, credința dă puterea de a face și obține tot ce-ți dorești dacă este spre binele tău. Este momentul ideal pentru a-ți face un plan financiar pentru următoarele 12 luni.

Sănătate

În această lună nu ai claritate. Întrebările pe care le pui sunt incorecte. În loc să te ajute să găsești soluțiile potrivite, ele te adâncesc în hățișurile minții și simți că totul este mai încâlcit. Relaxează-te, detașează-te și vor veni întrebările potrivite pentru experiența prin care treci. Întrebările potrivite aduc soluțiile cele mai benefice pentru aici și acum.

Mesajul îngerilor

Eşti sprijinit/ă în totalitate de îngeri, care veghează asupra ta şi te protejează, pe tine şi pe cei iubiţi.

Cuvântul cheie

Longevitate

RAC

Carieră

Colegii sau partenerii dumneavoastră în această lună au rol de vindecător. Vor fi neînțelegeri provocate de proiecțiile umbrei proprii. Autoobservați-vă, binecuvântați această experiență și vindecați.

Dragoste

O lună plină de schimbări radicale aduse de Univers. Din cauza fricilor ai stat și te-ai complăcut într-o situație nebenefică sufletului tău, însă Universul vine și pune capăt acestei suferințe a sufletului. Despărțirea este bruscă, în momentul în care credeai că totul va fi bine. Era doar o iluzie, din cauza fricilor te legai la ochi. Ruptura va fi grea și dureroasă. Îți reamintesc că puterea este în interiorul tău și să ai credința că tot ce se întâmplă este spre binele tău. Când o ușă se inchide, Universul va deschide alta mai benefică ție și sufletului tău.

Bani

Totul este în armonie și în cazul în care faci totul cu plăcere și dăruiești din ceea ce ai devenit, răsplata este mai mare decât te-ai așteptat. Continuă pe drumul ales căci este o alegere benefică!

Sănătate

Analizează atenția acordată stării de sănătate și evită a te transforma în victimă. Posibile afecțiuni ale ficatului, pancreasului, arterelor, circulației arterială, sistemului imunitar, șoldului, femurului. Evită zahărul și produsele de panificație.

Mesajul îngerilor

Ai încredere că îngerii te sprijină pe măsură ce te concentrezi pe o carieră fundamentată spiritual şi pe menirea ta în viaţă.

Cuvântul cheie

Dans

LEU

Carieră

Obții locul de muncă dorit sau te vei afirma cu grație și ușurință Divină în domeniul în care dorești. În cazul în care te gândești să devii întreprinzător este momentul cel mai potrivit. Acționează și dăruiește oamenilor ceea ce știi căci îți va aduce satisfacțiile pe care le visezi de atâta timp.

Dragoste

Persoanele singure care au lucrat și au vindecat rănile provocate de relația/iile anterioare vor cunoaște persoana cea mai potrivită și vor avea o relație asumată, matură, plină de tot ceea ce este mai bun pentru cuplu.

În cazul în care nu ai vindecat rănile vei atrage o persoană cu un comportament asemănător cu al fostului /ei partener/ ă. Vei schimba actorul principal și posibil decorul dar acțiunea filmului este aceeași.

Bani

Ai iluzia că muncești fără spor. Evenimentele care apar în această lună constituie un moment de cotitură important și este benefic ție să ai curajul să înaintezi fără frică căci totul este spre binele tău.

Sănătate

Ai credință că totul se întâmplă cu voie Divină. Cere ca tot ceea ce este benefic trupului, sufletului și minții să ajungă la tine. O lună cu multe constientizări. Acționează conform intuiției!

Mesajul îngerilor

Este momentul să faci schimbările la care te-ai gândit, în special cele privind cariera si prioritatea ta spirituală. Aceste schimbări constituie răspunsuri la rugăciunile tale.

Cuvintele cheie

Respect, bunăvoință

FECIOARĂ

Carieră

Consecvența, răbdarea și perseverența duc la împlinirea dorințelor. Mobilizează-te și muncește pentru ele. Este posibil ca o persoană să fie invidioasă pe creativitatea și munca ta. Ascute-ți intuiția și vei ști ce ai de făcut. Ai încredere de tine și continuă pe drumul ales cu credința că tot ceea ce este mai bun pentru tine ți se revelează.

Dragoste

O persoană vine să te ajute să te cunoști mai bine pe tine pe plan emoțional și datorită ajutorului acestei persoane vei trece peste rănile provocate de experiențele din trecut mai ușor. Ai încredere în propria intuiție! Fii atent/ă la mesajele pe care le primești prin intermediul viselor. Deschideți inima și cere sfaturi de la persoanele apropiate sau calificate. În urma discuției pe care o vei purta cu acea persoană vei primi un sfat care te va ajuta foarte mult.

Bani

Limitele sunt impuse de către tine. Rutina ne conferă o stare de siguranță însă alege să te dezvolți. Știi că poți mai mult! Sufletul tău își dorește noi experiențe. Îndepărtează teama de un nou început.

Sănătate

Observă starea de sănătate cât mai clar și obiectiv. Concentrează-te pe soluțiilee care sufletul tău ți le comunică și acționează conform intuiției. Fă rugăciuni și lasă Divinitatea să facă ceea ce știe că este cel mai bine pentru tine, asta înseamnă să asculți ceea ce primești pe căi spirituale și să acționezi.

Mesajul îngerilor

Gândurile tale pozitive îţi deschid căi spre împlinirea carierei visate şi a menirii tale Divine. Păşeşte fără întârziere pe aceste căi.

Cuvintele cheie

Victorie, microcosmos

BALANȚĂ

Carieră

Aplică legea atracției pentru a te bucura de ceea ce-ți dorești. Fă-ți un plan și ia măsurile necesare pentru a avansa către realizarea obiectivelor. În cazul în care te-ai lăsat cuprins/ă de lene, scutură-te de ea și acceptă-ți responsabilitatea.

Dragoste

În relațiile de cuplu infidelitatea își face apariția, profitând de punctele slabe reciproce. Din cauza alegerilor greșite au loc schimbări și ești incapabil/ă să le controlezi.

Bani

Dacă faci totul din modulul iubirii, prosperitatea apare în viața ta. În cazul în care simți un blocaj care este prezent în viața ta de ceva timp, a venit timpul să alegi schimbarea.

Sănătate

Centrează-te pe persoana ta, fără a fi egoist/ă . În cazul în care starea ta de sănătate se deteriorează întreabă-te cum te ajută această energie, care este mesajul ei. Apoi acționează și vindecă cauza.

Mesajul îngerilor

Îngerii te asigură că toate nevoile tale materiale sunt satisfăcute, pe măsură ce te dedici să lucrezi pentru misiunea ta Divină.

Cuvântul cheie

Voință

SCORPION

Carieră

Da, este momentul mult așteptat! Un moment la care ai visat mult timp. Fii pregătit/ă, o schimbare majoră vine în viața ta. A sosit timpul să ai încredere în tine și în ceea ce ai devenit și să le arăți și celor din jur. Apreciază-te pentru ceea ce ești și pentru ceea ce ai de oferit.

Dragoste

În relațiile de cuplu infidelitatea își face apariția, profitând de punctele slabe reciproce. Din cauza alegerilor greșite au loc schimbări și ești incapabilă să le controlezi.

Bani

Reamintește-ți că atragi prosperitatea sau sărăcia datorită gândurilor tale din trecut. Vrei prosperitate fii recunocător/oare în fiecare dimineață pentru ceea ce ai(chiar dacă ai datorii) și simte bucuria care îți cuprinde toate celulele când ai banii necesari pentru plata facturilor și tot ceea ce dorești. Înlătură credințele care te împiedică să fii prosper/ă: banii sunt ochii dracului, mai bine sărac dar curat, banii schimbă oamenii în rău, bani au doar cei care fură, etc.

Sănătate

Se recomandă să-ți faci protecție energetică. Îți închipui că în jurul tău este lumină și prin ea trece doar ceea ce este benefic pentru tine. Posibile afecțiuni ale ficatului, pancreasului, arterelor, circulației arterială, sistemului imunitar, șoldului, femurului. Evită zahărul.

Mesajul îngerilor

Îngerii îţi cer să-ţi „menţii credinţa” în cariera ta orientată spiritual, întrucât credinţa ameliorează fiecare aspect din viaţa ta.

Cuvântul cheie

Creație

SĂGETĂTOR

Carieră

Te simți la o răscruce de drum. Atmosfera și sarcinile de lucru au devenit sufocante și te irită dar, din cauza fricilor care sunt adânc înrădăcinate stai și cântărești, ce ai de făcut, mai mult decât suficient. E timpul să pleci și să faci ceea ce îți place. Sfârșiturile sunt puncte de plecare ale unor noi începuturi. Cere semne clare îngerilor în cazul în care lupta interioară devine insuportabilă și ușor și încet pune stâpănire pe viața ta. Ești susținut/ă și lasă grijile zilei de mâine prietenilor nevăzuți. Tu, doar, îmbrățișează cu bucurie ceea ce vine spre tine.

Dragoste

Persoanele singure care au vindecat traumele relației/iilor anterioare vor cunoaște o persoană. Sunteți echilibrat/ă, vindecat/ă și aveți înțelepciunea și claritatea de a vedea persoana așa cum este. Alături de această persoană veți cunoaște cum este să trăiești o relație asumată și armonioasă.

Persoanele singure care nu au vindecat traumele din trecut, este de preferat să treacă la treabă. Dacă acceptă o posibilă relație să conștientizeze că tema este aceeași dar s-a schimbat profesorul.

Bani

Practică zilnic recunoștința și îndepărtează tot ceea ce te împiedică să fii prosper/ă! Știm că lunar se recomandă să dăm zeciuiala. În cazul în care nu practici această cerință, luna asta este indicat să o faci. Dacă te gândești cui să oferi și constați că nu cunoști pe nimeni căruia i-ai da acest procent cere să afli care persoană are nevoie de această sumă. Eu personal, dăruiesc persoanelor de la care învăț. Știu că ei fac cu plăcere ceea ce fac și îmi fac schimbul energetic. Astfel și eu mă voi bucura de mai multă prosperitate!

Sănătate

În cazul în care ai făcut tot ceea ce ai crezut pentru sănătatea ta și starea de sănătate este aceeași, probabil este momentul să cauți altceva. Poate fi momentul prielnic pentru a privi omul din punct de vedere holistic – trup, minte, suflet și să identifici cauzele sufletești care au condus la aceste dezechilibre. Boala este un dezechilibru emoțional, în momentul în care reechilibrăm, boala va dispărea. Acordă atenție la afecțiunile vezicii urinare, colonului descendent, fluidelor sexuale, organelor genitale, a vertebrelor sacrale, a glandei pineale. Se recomandă să fiți atenți la consumul alimentelor care produc fermentare.

Mesajul îngerilor

Urmează-ţi călăuzirea interioară în alegerile legate de cariera ta, întrucât îţi oferă informaţii exacte, care te vor ajuta pe deplin.

Cuvântul cheie al lunii

Iubire

CAPRICORN

Carieră

A sosit timpul să-ți revizuiești obiectivele și să-ți menții ferm viziunea. Colegii vor încerca să-ți demonstreze că ideile, sugestiile tale sunt nerealizabile. Ai încredere în tine și răbdare, timpul le rezolvă pe toate.

Dragoste

Cei singuri vor găsi persoana pe care au căutat-o toată viața și au șansa să înceapă o poveste de dragoste ce îi va face cu adevărat fericiți. ( valabil pentru persoanele asumate care au lucrat pentru înlăturarea credințelor limitative și vindecarea traumelor).

Cei care sunt într-o relație longevivă se bucură de o mare realizare alături de persoana iubită.

Bani

Luna aceasta primești un bonus. Atenție că există tendința ca să fii dezamăgit/ă căci așteptările tale erau mai mari. Emoțiile, gândurile și cuvintele pozitive construiesc, iar cele negative dărâmă. Dacă practici recunoștința pentru acest bonus în viitor mai primești, dacă practici dezamăgirea riști să ți se defecteze ceva, să ai cheltuieli neprevăzute și astfel bonusul îl vei cheltui pe nevoi neprevăzute.

Sănătate

În cazul în care ai făcut tot ceea ce ai crezut pentru sănătatea ta și starea de sănătate este aceeași, probabil este momentul să cauți altceva. Poate fi momentul prielnic pentru a privi omul din punct de vedere holistic – trup, minte, suflet și să identifici cauzele sufletești care au condus la aceste dezechilibre. Boala este un dezechilibru emoțional, în momentul în care reechilibrăm, boala va dispărea. Acordă atenție la afecțiunile vezicii urinare, colonului descendent, fluidelor sexuale, organelor genitale, a vertebrelor sacrale, a glandei pineale. Se recomandă să fiți atenți la consumul alimentelor care produc fermentare.

Mesajul îngerilor

Continuă să-ţi faci afirmaţiile şi exerciţiile de vizualizare, întrucât sunt eficiente!

Cuvântul cheie

Pericol

VĂRSĂTOR

Carieră

O lună benefică pentru dezvoltare în carieră. Este timpul să urmezi un curs, să asculți sfaturile profesioniștilor care au reușit să obțină rezultate. Ai încredere în forțele proprii și credința că poți mai mult.

Dragoste

Persoanele care se confruntă cu conflicte în relația de cuplu sunt protejate și grație unor influențe misterioase și benefice rezolvă totul cu ușurință. Regăsiți-vă și bucurați-vă sufletele. Poți să te bucuri alături de partener făcând lucruri prețioase sufletelor: să faci plăcinta care îi place, să îi cumperi flori partenerei, să oferi timp și atenție partenerei/ului, să faceți planuri pentru viitoarea vacanță.

Bani

Există șanse mari ca o credință limitativă despre bani( banii aduc nefericre, doar cei care fură au bani, mai bine sărac și curat, banii schimbă omul ) să te împiedice să obții tot ce poți să ai. Observă ce credințe ai moștenit de la familie, de la persoanele alături de care ai copilărit, de la societate și eliberează acele credințe, detașează-te și acționează pentru ca să schimbi ceva în aria banilor.

Sănătate

Centrează-te pe persoana ta, fără a fi egoist/ă . În cazul în care starea ta de sănătate se deteriorează întreabă-te cum te ajută această energie, care este mesajul ei. Apoi acționează și vindecă cauza.

Mesajul îngerilor

Este lipsit de pericol să faci schimbările pe care le ai în vedere. Atâta timp cât rămâi concentrat pe slujire şi iubirea Divină, la care maeştrii spirituali elevaţi te pot ajuta, aceste schimbări vor fi neprevăzute.

Cuvântul cheie

Eliberare, a energiilor stagnante și negative

PEȘTI

Carieră

Acționează, este timpul potrivit pentru a arăta lumii cine ești tu cu adevărat! Eliberează teama care te împiedică, căci este cauza a multor regrete din trecut. Ești susținut/ă de către ființele celeste și ai credința că totul se întâmplă cum este mai bine pentru tine. Fără amânări! Dacă te simți copleșit/ă de situație îți spun că în interiorul tău știi care este calea pe care să o urmezi. Ascultă-ți intuiția și ai încredere în tine!

Dragoste

Persoanele singure au iluzia că au făcut tot ce era posibil pentru o relație dar fără succes. Aveți răbdare și conștientizați că totul se întâmplă cum este mai bine pentru cuplu. Poate, tu sau cealaltă persoană mai are de eliberat niște credințe limitative despre relații sau despre femei/bărbați. Cred, că dorim să avem o relație armonioasă și asumată alttfel schimbăm doar persoana și probabil locuința. Persoanele care lucrează și /sau au lucrat la eliberarea credințelor limitative și a traumelor din trecut vor cunoaște pe cineva care le va corespunde sentimental.

Cei care au o relație stabilă, dăruiți cu bucurie, oferiți persoanei iubite spațiul de care are nevoie, ieșiți din rutina instalată în cuplu, oferiți liniște și înțelegere și veți fi surprinși de schimbările pozitive care se produc în cuplu.

Bani

Te echilibrezi și roadele muncii tale se transformă în cornul abundenței cu tot ce este mai bun pentru tine. O lună în care simți bucurie pentru tot ceea ce ai devenit și pentru faptul că poți oferi și altora.

Sănătate

Manifestând iubirea de sine și pentru ceilalți redobândim echilibrul.Persoanele care se confruntă cu diferite probleme în aria sănătății să apeleze la ajutorul lui Dumnezeu și a oastei cerești. Purificați trupul, mintea și sufletul de gânduri negative, de frici, de regrete, de resentimente și umpleți cu lumină și iubire Divină și cu sănătate radiantă.

Mesajul îngerilor

Eşti în mod sigur pe calea potrivită, deci continuă.Drumul tău actual îţi aduce recompense spirituale şi materiale.

Cuvântul cheie

Empatie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *