Mezel din piept de curcan

Ingrediente:
  • 1 kg piept de curcan
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml de lapte
  • 1/2 ardei roşu
  • măsline după gust
  • o linguriţă de boia
  • o linguriţă de turmeric
  • rozmarin  după gust
  • busuioc după gust
  • sare după gust
  • piper după gust
Mod de preparare:

Pieptul de curcan împreună cu vinul, laptele, boia, turmeric, sare, piper şi busuioc se pun în blender şi se obţine o pastă omogenă. Ardeiul roşu şi măslinele se toacă mărunt şi se adaugă în pasta obţinută. Se întinde într+o tavă şi se bagă la cuptor timp de 2 ore.

Poftă bună!

12 views

Înscriere newsletter !

Înscrie-te la newsletter şi afli promoţiile , informaţii utile despre sănătate, reţete, poveşti cu tâlc

Please wait...

Thank you for signing up!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *