lasă luna să-ti fie ghid

Lasă luna să-ți fie ghid


Alături de familia ta luna și soarele te-au călăuzit din prima zi, chiar dacă tu le-ai cerut sau nu sfatul. Am venit pe Pământ să călătorim cu grație și ușurință Divină, să învățăm să simțim bucuria și iubirea. În primii ani ai vieții manifestăm măreția interioară care odată cu trecerea anilor ne este micșorată inconștient de ființele cele mai apropiate alături de care petrecem cel mai mult timp. În Universul acesta magic totul este interconectat și putem forma o bună echipă cu tot ceea ce cuprinde, alături de care putem călători în cele mai magice locuri. Vă provoc să jucați un joc în care luna să fie partenerul vostru în această călătorie și să vedem ce calități are ea și cum putem să le folosim pentru a manifesta și exprima bucuria și iubirea, armonia și binecuvântarea în această călătorie.

Calitățile lunii sunt:

 • îndrumare
 • vindecare
 • manifestare

Din cauza stilului actual de viață, oamenii s-au separat de natură și au uitat comuniunea cu elementele naturii, cu tot ceea ce formează Universul.

Fazele lunii

Să ne reamintim fazele lunii și cuvintele cheie ale fiecărei faze :

 1. Luna nouă – noi începuturi, potențial, vise
 2. Semiluna în creștere(a patra noapte) – curaj, mers înainte, credință
 3. Luna în primul pătrar(a șaptea noapte) – încredere, provocări, angajament
 4. Luna în creștere(a unusprezecea noapte) – ajustare, adaptare, reglaje fine
 5. Luna plină(a cincisprezecea noapte) – rezultate, iertare, recunoștință
 6. Luna în descreștere(a optsprezecea noapte) – relaxare, acceptare, regrupare
 7. Luna în al ultimul pătrar(a douăzecișidoua noapte) – reevaluare, echilibru, încredere
 8. Semiluna în descreștere(a douăzecișișașea noapte) – vindecare, alinare, abandonare de sine

Din cele mai vechi timpuri, când oamenii erau în comuniune cu natura, s-au făcut ritualuri care să evidențieze trăsăturile și calitățile lunii. Personal am celebrat și eu luna în funcție de fazele ei și calitățile zodiei pe care o traversează și am realizat ritualuri în urma cărora am obținut rezultate benefice. Fiți creativi și bucurați-vă de darurile oferite de acest satelit misterios și magic care este alături de noi in fiecare zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *