Gândul zilei 10 iunie

Duminica e o zi de odihnă, o zi de meditaţie, o zi de pătrundere în interior. Este o zi în care să abandonezi trecutul, să ierţi, să renunţi la aspectele din viaţa ta care nu mai funcţionează. Este o zi în care să afirmi esenţa a cine eşti şi să te deschizi la o nouă viziune asupra viitorului. Nu e o zi de acţiune sau de analiză. Nu e o zi în care să poţi să înţelegi totul, sau să desăvârşeşti o treabă oarecare în exterior. Este o zi în care să fii liniştit şi să intri în comuniune cu tine însuţi.
Dacă primeşti această zi în divinaţie, în această perioadă nu-ţi va fi de folos să cauţi un răspuns la întrebarea ta. Vei găsi răspunsul atunci când vei înceta să-l mai cauţi. Aşa că, relaxează-te şi respiră adânc de câteva ori. Fă o plimbare lungă. Respiră doar, fii şi ai încredere că înţelepciunea ta interioară se va manifesta.
Citirea cărţilor nu este lucrare spirituală în sine. Cărţile ne ajută să înţelegem care este scopul călătoriei, dar ele nu întreprind călătoria în locul nostru. – Paul Ferrini

Înscriere newsletter !

Înscrie-te la newsletter şi afli promoţiile , informaţii utile despre sănătate, reţete, poveşti cu tâlc

Please wait...

Thank you for sign up!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *