Cum sa ai o forma de invidiat

Cum să ai o formă de invidiat

Frumusețea interioară contează cel mai mult, însă nu este un secret pentru nimeni că aspectul fizic contează foarte mult. Și chiar dacă vara a trecut, forma fizică este importantă mereu. Nu doar datorită aspectului fizic, ci și datorită efectului asupra sănătății și a stării mentale.

După o luptă crâncenă cu câteva kilograme în plus care au revenit relativ rapid, am aflat că există și o cale inteligentă și mult mai ușoară de a pierde din grăsime și a te simți muuult mai bine.

Sportul a început să fie parte din activitățile mele personale, îmbinând exercițiile de forță cu cele cardio. Mi-am ales cântecele preferate și m-am apucat de treabă. Te sfătuiesc să îți alegi muzica care să te motiveze și vei prinde puteri neașteptate.

Am învățat să iau 5 mese pe zi: 3 principale și 2 gustări. Astfel nu îmi este niciodată foame, și totuși nu mă îngraș, ba din contră.

La mesele principale am grijă la combinații: nu combin carbohidrați răi cu proteine. Exemple de carbohidrați răi: cartofi albi, pâine albă, griș, orez alb, legume bogate în amidon, cereale rafinate. Pentru proteină prefer carnea slabă, cum ar fi vita, pește și pieptul de curcan.

Gustările mele preferate sunt batoane și iaurtul grecesc 2%.

Nu consum fructe după ora 13, pentru că sunt bogate în zahăr.

Consum zilnic minim 2 litri de apă și dorm cât îmi cere corpul, pentru că am învățat că fără hidratare și odihnă, corpul nu poate da rezultate pozitive.

Și, atunci când timpul îmi permite, mă masez cu minunata cremă anticelulitică cu venin de viperă. Datorită mixului de ingrediente din compoziția sa stimulează microcirculația, reduce edemele celulitice, stimulează producția de colagen și oferă elasticitate pielii. Crema poate fi găsită aici: https://universulfamiliei.ro/shop/corp/crema-anticelulitica-cu-venin-de-vipera/.

Astfel mă simt de milioane fizic și psihic.

Îți doresc să ai un corp, o minte și un suflet sănătoase și să profiți din plin de toate lucrurile pe care le poți face pentru tine!

Înscriere newsletter !

Înscrie-te la newsletter şi afli promoţiile , informaţii utile despre sănătate, reţete, poveşti cu tâlc

Please wait...

Thank you for sign up!

1 thought on “Cum să ai o formă de invidiat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *