Adevărul despre durere


Durerea îţi poate distruge viaţa, doar dacă îi permiţi pentru că puterea este în interiorul fiecăruia. Cuvintele, gândurile şi emoţiile contribuie la modelarea realităţii şi experienţelor. Aşa cum am spus puterea este în interiorul nostru şi depinde de alegerile pe care le facem. Dacă atenţia este îndreptată pe limitările induse de durere şi îţi spui că vindecarea este grea sau imposibilă îţi pierzi motivaţia.

Durerea este un indiciu că în corp s-a produs un dezechilibru creat de credinţele, emoţiile şi/sau gândurile cu frecvenţă joasă legate de propria persoană, oameni, viaţă şi-sau Divinitate. Majoritatea oamenilor apelează doar la metode convenţionale de vindecare, care pot provoca reacţii adverse sau distruge alte organe.  Metodele convenţionale  nu rezolvă cauza. Important este să înveţi să-ţi asculţi corpul şi să descifrezi mesajul primit.

Adevărata cauză a durerii poate fi fizică, emoţională sau energetică. Observă în ce împrejurări apare durerea, ce emoţii simţi atunci, ce fel de activităţi şi relaţii experimentezi în acele momente, să conştientitezi ce beneficii îţi aduce boala ( sunt persoane care împiedică vindecarea pentru că se simt mai iubiţi şi că sunt în centrul atenţiei celor dragi, eşti stresat şi ai nevoie de relaxare)

Foarte multe persoane folosesc inconştient afirmaţiile de gen: ‘boala mea’, ‘diabetul meu’, ‘sufăr de boala…’, ‘durerea mea de spate’, ‘mă doare în permanenţă’. Prin aceste afirmaţii îţi asumi proprietatea asupra durerii şi te identifici cu boala, ceea ce determină menţinerea bolii şi împiedică vindecarea.

Pentru a fi vindecată eficient o durere este necesar să înţelegi natura durerii tale şi să tratezi sursa problemei. Fereşte-te de tratamente care duc la amorţirea simptomelor pentru că acestea doar maschează şi vor trebui repetate.

Când este înlăturată cauza, procesul de vindecare este autentic şi durerea dispare de la sine. Adevărata stare de bine nu apare peste noapte, ci durează. Intenţia este foarte importantă. Odată setată intenţia de vindecare ascultă-ţi intuiţia şi lasă-te călăuzit către persoanele care te pot ajuta, către metodele convenţionale şi cele naturiste benefice, identifică şi elimină cauzele care menţin boala.

Cu cât eşti mai deschis şi mai dornic să te vindeci, cu atât mai repede vei scăpa de durere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *