7 instrumente de ajutor pentru un an bun


Dumnezeu a creat lumea și a oferit toate instrumentele care ne pot ajuta să fim ceea ce a creat, ființe pline de iubire care să trăiască o viață plină de armonie și de abundență în tot ceea ce este mai bun pentru fiecare. Din păcate, datorită atenției focusată în exterior am uitat că în interiorul nostru avem toate răspunsurile la întrebările zilnice pe care mintea noastră le pune, am uitat să ne ajutăm de instrumentele care pot amplifica și potența: puterea interioară(puterea nu forța), înțelepciunea, abundența în tot ceea ce este mai bun, claritatea, creativitatea, compasiunea, virtuțile și inspirația.

Cele 7 instrumente care ne pot ajuta pentru a avea un an bun au fost testate de mine personal și am obținut rezultate. Ingredientul care aduce rezultate certe este credința. În funcție de cât a lucrat fiecare cu sine pot apărea teste.

Vă propun să facem împreună un exercițiu. Din lucrul meu cu oamenii am observat că cei mai mulți își doresc bani(despre bani voi scrie un articol). Să spunem că iei decizia de a face ceva pentru a schimba situația materială și începi să acționezi. Tot ceea ce avem sau nu avem este rezultatul gândurilor, cuvintelor, emoțiilor și faptelor noastre. Să ne închipuim că cel/cea mai bun/ă prieten/ă reprezintă toate credințele noastre. Observăm că acest/astă prieten/ă are o influență negativă asupra noastră, ne invidiază, este un vampir energetic și hotărâm să rărim întâlnirile cu el/ea. Credeți că va renunța ușor la prietenie? Cu siguranță nu, va spune că împreună ați călătorit zeci de ani, ați trăit împreună clipe plăcute și mai puțin plăcute, ați împărtășit secrete, v-a acoperit atunci când ați mințit, etc. Astfel se manifestă și credințele care v-au fost alături ani de zile și în momentul în care acționați să scăpați de ele fac tot ce este posibil să vă împiedice de a continua munca cu sine. Este posibil la început să apară cheltuieli neprevăzute din cauza defecțiunilor unor aparate electrocasnice, accidente de circulație, etc. Cu siguranță mulți vă întrebați dacă este posibil, dacă este greu, dacă obțineți rezultate. Eu pot spune că la început, ca orice început, este greu însă este posibil. Suntem mulți care am reușit să rescriem cartea vieții cu clipe magice alături de cei dragi, cu bucuria de a face ceea ce ne face sufletul să cânte, cu vindecarea rănilor acute și cronice.

7 instrumente care vă pot ajuta să rescrieți cartea vieții

  1. Conștientizare, totul este în interiorul dumneavoastră. Când reacționăm o facem din cauza rănilor rezultate din copilărie, din alte vieți, a credințelor interioare. Autoobservați-vă și vedeți dacă sunteți în aici și acum sau dacă se manifestă pilotul automat din interiorul dumneavoastră. Vedeți la ce anume reacționați și acționați pentru a elibera acele regrete, resentimente, frici, temeri, credințe nebenefice ale sufletului, trupului și minții dumneavoastră.
  2. Lasă luna să-ți fie ghid, putem lucra cu energiile Lunii care este prezentă în viața noastră din prima zi. Luna este călăuza noastră cosmică și ne ajută să eliberăm regretele, fricile, temerile, să avem start bun când începem ceva, să aducem tot ceea ce dorim și este spre binele nostru cel mai înalt.
  3. Vision Board-realizarea lui este un instrument de ajutor pentru identificarea viziunii, a avea claritate și a păstra atenția asupra dorințelor noastre(știm că acolo asupra a ceea este atenția noastră, acele lucruri vor apărea în viața noastră)
  4. Ritualuri, puterea lor este cunoscută și recunoscută din cele mai vechi timpuri. Mai multe informații despre ritualuri puteți citi https://universulfamiliei.ro/blog/cum-se-face-un-ritual-cu-lumanari/
  5. Meditații, un instrument pentru claritate, a ști ceea ce cale să urmezi, a identifica ceea ce este mai benefic sufletului, să trăiești în prezent(trecutul a fost și s-a dus, eliberează-l și viitorul este incert, poate fi sau nu).
  6. Afirmații, un instrument de alchimizare a programelor nebenefice. Pentru a avea efect și a fi înlocuit un program negativ drul Frank Kinslow a spus, conform cercetărilor efectuate, este nevoie de 6 luni. Simțiți ca și cum deja s-au implinit! Deci respirați adânc, spuneți-i minții să tacă și ascultati afirmații
  7. 12 nopți magice, încep pe 21 decembrie și Soarele trece prin toate cele 12 semne zodiacale, astfel: pești(creștere spirituală), vărsător(originalitate, lucru în echipă), capricorn(seriozitate, planificare), săgetător(filozofie, artă), scorpion(dorința de a dărui dragoste,promptitudine), balanță(abilitate în comunicare, diplomație), fecioară(perfecţionism, corectitudine), leu(arta de a conduce, eficienţă şi performanţă pentru tine dar şi pentru ceilalţi), rac(simţirea corectă, reală, nealterată), gemeni(gândire activă, constructivă, utilă, practică), taur(simţul corect al proprietăţii), berbec(afirmarea de sine trebuie ca o consecinţă). În fiecare seară cerem și suntem recunoscători pentru că auzim, vedem, simțim mesajele transmise de ființele de lumină sfaturile oferite pentru a putea manifesta esența specifică zodiei din seara respectivă.

Acordă-ți timp și acționează pentru a putea rescrie cartea vieții și a creiona un an nou cu tot ceea ce îți dorești și este mai bun pentru tine și cei dragi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *