Skip to content
Spiritualitate

Alege să fii liber

Trăim vremuri frumoase în care totul se întâmplă spre binele nostru cel mai înalt. Chiar dacă totul pare haos, să conştientizăm că, acum Universul ne susţine să redevenim fiinţe autentice, că ne putem reaminti şi folosi darurile oferite de Divinitate, să alegem şi să permitem să ne folosim potenţialul într-un procent cât mai mare pentru a obţine viaţa pe care o dorim, să facem alegerile benefice sufletului nostru, să permitem să trăim magia!

În jurul meu observ  oameni care sunt nemulţumiţi de viaţa pe care o au, locurile de muncă care nu le dau niciun fel de satisfacţie, care au uitat să trăiască şi doar trec prin viaţă. Viaţa este darul cel mai de preţ de Divinitate şi ne-a fost dată pentru a ne bucura de ea, ca un copil când primeşte jucăria dorită.

Se poate întâmpla ca o metodă care v-a adus ieri lumina, uşurarea, curajul, e posibil astăzi să nu aibă acelaşi efect fiindcă aveţi altă stare sufletească. În acest caz ce putem face? Ascultaţi-vă inima si ea vă spune ce este benefic sufletului!

Putem face o comparaţie cu hrana. O zi aveţi poftă de omletă sau de cartofi, iar a doua zi vreţi peşte sau  salată. Nu trebuie să mâncăm în fiecare zi la fel, organismul nostru are nevoie de hrană variată.  Veţi simţi dacă o metodă care a fost eficace ieri mai este si astăzi. Dacă simţiţi ca ea nu mai este eficace, abandonaţi-o pentru moment, o veţi putea relua în altă zi.

Inteligenţa cosmică a prevăzut că fiinţa umană trebuie să se dezvolte în toate domeniile pentru a atinge într-o zi perfecţiunea. De aceea el nu se poate mulţumi să aibă mereu aceeaşi activitate. Pentru a avansa el trebuie să descopere şi să experimenteze lucruri noi.  Vă utilizaţi succesiv creierul vostru, ochii, urechile, gambele, mâinile voastre, gura voastră şi astfel vă instruiţi, progresaţi. Organele voastre sunt mereu acolo, nu le schimbaţi; dar nu le folosiţi pe toate odată, ci după împrejurări le faceţi să funcţioneze pe cele de care aveţi nevoie.

Priviţi ceea ce experimentaţi din unghiul cel mai benefic, priviţi viaţa ca pe o experienţă nu ca pe o luptă, alegeţi să trăiţi în prezent cu bucurie şi să faceţi ceea ce va bucură sufletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!