Skip to content
Spiritualitate

Afla secretul puterii de manifestare

Probabil, te-ai intrebat de ce unii oameni au puterea sa manifeste ceea ce doresc si tu nu ai reusit. Poate esti preocupat de aceasta sfera si ai citit si vizionat filme despre puterea de a reusi in viata si totusi simti ca nimic nu functioneaza asa cum iti doresti.

Poate ai renuntat sa mai crezi in puterea de a fi stapanul propriei vieti si crezi ca sunt tehnici news age sau un mod de a face bani din naivitatea oamenilor. Daca ai renuntat crede-ma ca pierderea este a ta. In urma cu aproximativ 25 ani am pornit pe drumul dezvoltarii personale. Am vazut filme si am citit carti despre puterea de manifestare si totusi nu reuseam sa am viata pe care mi-o doream. Apoi pasii mei au mers pe drumul terapiilor.

Cand am inceput sa merg pe acest drum al terapiilor mi-am dat seama ca pentru a reusi este necesar sa fac mai multi pasi.

  1. Dorinta clara – sa stiu clar si sa fiu ferm/a in ceea ce doresc.
  2. Cererea- „cere si ti se va da!”. Am realizat cu ocazia lunatiilor multe intalniri si credeti-ma ca 1 din 100 oameni stiu cum si ce sa ceara.
  3. Credinta – sa ai credinta ca se manifesta cu conditia ca sa fie spre binele tau si al partilor implicate.
  4. Rabdarea- totul se intampla la momentul potrivit.
  5. Aliniamentul trup-minte-suflet -din pacate sunt momente in care rationalul spune ceva, sufletul isi doreste altceva si actiunile nu coincid cu cele necesare pentru materializare.
  6. Lipsa legamintelor, juramintelor si promisiunilor din alta viata.
  7. Vindecarea ranilor care ma autosaboteaza.
  8. Iertarea parintilor si a stramosilor.
  9. Alchimizarea programelor sabotoare preluate de la oamenii cu influenta din viata noastra si a constiintei colective

Va doresc sa aveti rabdare si credinta! Astazi dupa curatarea piedicilor, a legamintelor si juramintelor facute in alte vieti; vindecarea ranilor; lucrul pe linia transgenerationala; alchimizarea credintelor limitative preluate de la mama, scoala si din constiinta colectiva am reusit sa ma simt implinita si sa manifest tot ceea ce este spre binele meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!