Skip to content
factori influenţă viaţă armonioasă
Spiritualitate

4 factori de influenţă pentru o viaţă armonioasă

Viaţa este cel mai frumos dar oferit creaţiei Divine. Toţi oamenii doresc o viaţă plină de bucurii, armonie, împlinire, sănătate, succes şi prosperitate. Pentru a avea o astfel de viaţă să privim omul din punct de vedere holistic.

Factorii de influenţă pentru o viaţă armonioasă:

  • cuvintele
  • gândurile
  • emoţiile
  • faptele

1.Cuvintele

Ştiţi ce se spune în Biblie? Că vom răspunde pentru fiecare cuvânt pe care îl rostim şi merge în Univers. Cuvintele pot construi sau distruge, pot vindeca sau îmbolnăvi, pot aduce bucurie sau tristeţe.

Autoobservaţi-vă şi folosiţi cuvinte pline de iubire, cuvinte prin care să vă armonizaţi, cuvinte încărcate cu bucurie şi iubire atât la adresa dumneavoastră cât şi pentru cei din jurul dumneavoastră. Cuvintele înconjoară Pământul şi în funcţie de vibraţia lor se apropie de noi îngerii sau diavolii.

Pentru fiecare cuvânt cu vibraţie joasă folosit, scrieţi 3-5 cuvinte cu vibraţie înaltă.

Există cuvinte care ne limitează şi folosindu-le pe pilot automat, preluate de la părinţi şi societate nici nu conştientizăm că ele ne blochează. Folosiţi des cuvântul încerc? Dacă îl despărţiţi în două cuvinte ce ar rezulta? În cerc, deci vă învârtiţi, ajungeţi mereu în locul de unde aţi plecat. Când spun încerc să …., să fiţi siguri că nu veţi face, realiza ceea ce urmează după cuvântul încerc, pentru că mergi pe o buclă a succesului până la un punct după care cazi tot în eșec.

Când vă certaţi cu cineva şi sunteţi nervoşi nu puteţi mânca, în jurul dumneavoastră împrăştiaţi agitaţie şi nu vă puteţi odihni.

2. Gândurile

Învăţaţi ca şi gândurile pe care le emiteţi să fie pline de iubire, întelegere, compasiune la adresa dumneavoastră şi a celor din jur.

3. Emoţiile

Cuvintele sunt foarte importante,  dar ce credeţi că este mai important decât cuvântul? Emoţia. Uneori se întâmplă să vorbim frumos şi pozitiv şi totuşi persoana să reacţioneze. Ce anume credeţi că poate determina reacţia persoanei? Emoţia care a însoţit cuvintele. Putem adresa unei persoane cuvinte cu vibraţie înaltă dacă emoţiile cu care spunem acele cuvinte sunt cu vibraţia joasă persoana va percepe acele emoţii, nu cuvintele. Tocmai de aceea se recomandă să fim integri şi autentici: ceea ce spunem, să gândim şi să facem.

4. Faptele

 Să fiţi respectuoşi cu dumneavoastră  şi cu cei de lângă dumneavoastră. Să ajutaţi cu bucurie pe cel de lângă dumneavoastră, atunci când sănătatea şi timpul vă permite. Răsplata să o aşteptaţi de la Dumnezeu, nu de la persoana ajutată căci  faptele făcute de dumneavoastră să nu fie transformate într-un negoţ, prin schimb de fapte bune. Dumnezeu ştie când oamenii au nevoie de ceva, ce este mai bun pentru ei şi dacă sunt pregătiţi pentru ceea ce îşi doresc să primească. Reamintiţi-vă că întregul Univers funcţionează după legi şi una dintre ele spune că ceea ce oferim se întoarce la noi înzecit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!